Вітання з 50-літтям Богдану Хоркавому!

Сьогодні, 20-го квітня, свій 50-літній ювілей відзначає викладач кафедри футболу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, тренер футбольної команди «Карпати», член лекторської групи Центру ліцензування Української асоціації футболу, інструктор УЄФА з підготовки тренерів з футболу, а головне, порядна і доброзичлива людина та прекрасний сім’янин – Хоркавий Богдан Васильович, який вже майже чверть століття працює в рідному Університеті, на рідній кафедрі!

Шановний Богдане Васильовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за багаторічну й високоефективну педагогічно-викладацьку та наукову діяльність й тренерську роботу і вагомий особистий внесок у розвиток футболу в Україні та підготовку молодих кадрів сфери фізична культура і спорт.

Повернувшись на рідну кафедру по завершенні кар’єри футболіста-професіонала, Ви вже третій десяток років успішно працюєте викладачем-науковцем, ефективно поєднуючи теорію з практичною тренерською роботою. За цей час Ви зарекомендували себе, як висококваліфікований фахівець та справжній професіонал своєї справи, який постійно розвивається і вдосконалює свій рівень. Тож немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал як викладача, як науковця і як тренера наразі ще далеко не вичерпаний і уже в найближчому майбутньому Ви досягнете нових успіхів. Зокрема, завершите роботу над кандидатською дисертацією та успішно пройдете процедуру її захисту.

На превеликий жаль, ми вітаємо Вас з прекрасним піввіковим ювілеєм у неймовірно складний час для усього українського народу, який уже 14-й місяць веде виснажливу героїчну боротьбу у війні проти ненависних загарбників-рашистів з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім нам, мирного неба, витримки та віри в нашу неминучу перемогу, а також мужності, стійкості й міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, кохання й підтримки в усьому від дружини, любові й радості від доньок, у недалекому майбутньому поповнення в родині та отримання офіційних статусів тестя і дідуся, а також поваги від усіх, хто Вас оточує та добробуту і достатку.

Бажаємо й творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності, нових досягнень у науковій роботі та футбольних перемог у тренерстві. Зокрема, разом з колегами по тренерському штабу «Карпат» уже в поточному сезоні-2022/2023 повернути «зелено-білих левів» до елітного дивізіону чемпіонату України, а згодом й добряче «пошуміти» на футбольних полях Європи!

Бажаємо, щоб доля подарувала Вам безліч приводів для радості і щастя! Нехай збудуться всі заповітні бажання, а найголовніші цілі впевнено приведуть Вас до успіху і нових вершин! Вірте в себе – і усе обов’язково здійсниться!

Шановний Богдане Васильовичу, піввіковий ювілей – це, без сумніву, важлива і солідна дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Але це і той вік, коли людина може дозволити собі розслабитися і насолодитися кожною миттю свого життя. Нехай же ці золоті роки принесуть Вам тільки радість і приємні хвилювання від зустрічей з улюбленими людьми, безтурботні думки про завтрашній день, спокій і душевну рівновагу.

Народна мудрість каже, що 50-й день народження – це як Вам сьогодні вдруге виповнилося 25. Ви молоді, здорові і повні сил! Тому просто побажаємо Вам щасливо зустріти ще як мінімум парочку 25-літніх ювілеїв, а час від ювілею до ювілею, як то кажуть, проживати на повну: весело, з вогником, заряджаючи навколишній світ своєю
енергією та оптимізмом!

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, а в серці – світло від людської вдячності. Ще раз бажаємо Вам міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, щонайменше аж до сторіччя, Вас супроводжують щаслива зоря удачі та Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода й добробут на многая і благая літ!

З ювілеєм Вас, шановний Богдане Васильовичу!

Вам 50! Не так уже й багато:
Всього лиш 30 після 20.
Тож зичимо у це прекрасне свято,
Як в юності, міцніти і рости!

Хай було у житті тривог багато,
Та не будем згадувать сумне,
Бо горить в душі іще багаття,
Ще вогонь горить, а це – головне!

Ніхто не знає, що чекає завтра.
Зірки хоч відають, мовчать на видноколі.
Тож проживіть усі прекрасні дні
По вінця повні у щасливій долі!

Нехай Вам легко сходить час робочий
Й спокійні будуть Ваші вихідні.
Хай щастям сяють Ваші добрі очі,
І сонцем радують всі дні!

Прокрутити вгору