Вітання з 60-літтям Бубелі Олегу Юліановичу!

Сьогодні, 20-го травня 2023 року, свій 60-літній ювілей відзначає завідувач кафедри гімнастики Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, віце-президент Львівської обласної федерації гімнастики – Бубела Олег Юліанович, який отримавши вищу освіту в нашому Університеті майже чотири десятиліття тому, працює в ньому до нині!

Вельмишановний Олеже Юліановичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку і наукову діяльність та вагомий особистий внесок у підготовку молодих кадрів галузі фізичної культури і спорту.

Окрема подяка за роботу на посаді завідувача кафедри гімнастики, яку Ви обіймаєте вже майже два десятки років. Під Вашим керівництвом колектив кафедри дуже плідно поєднує викладацьку і наукову діяльність з практичною тренерською роботою. Як наслідок, студенти кафедри гімнастики не лише здобувають вищу освіту, а й досягають високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях найвищого континентального і планетарного рівнів. Зокрема, вони лише за останні три роки завоювали чимало медалей різного ґатунку на чемпіонатах світу та Європи, Всесвітніх студентських Універсіадах і Всесвітніх спортивних іграх, стали фіналістами Олімпійських ігор. І що характерно, зробили це в різних видах спорту – спортивній акробатиці, художній гімнастиці, спортивних танцях, черлідингу… Не менш важливим є і той факт, що практично усі вони являються вихованцями і продовжують тренуватися у тренерів, які є викладачами кафедри гімнастики нашого Університету!

Свідченням Вашої високопродуктивної науково-педагогічної діяльності також є державні нагороди і відомчі й громадські відзнаки: Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України», Посвідчення «Петро Могила», Почесна грамота Львівської обласної державної адміністрації, Подяка Міністерства молоді та спорту України.

Не можна на відзначити й те, що Ви є одним з найкращих наочних прикладів, як для студентів, так й для колег по роботі того, як саме необхідно не на словах, а на ділі вести здоровий спосіб життя. Вам нині виповнюється 60 років, а Ви – в прекрасній спортивній формі! Ба, що більше, Ви продовжуєте активне спортивне життя – систематично граєте у бадмінтон, виступаєте на ветеранських турнірах національного та міжнародного рівнів і нерідко завойовуєте на них призові місця. Тож продовжуйте й надалі жити за схемою «60 років у паспорті, 40 – зовні і 18 – у душі»…

Олеже Юліановичу, на превеликий жаль, з прекрасним ювілеєм ми вітаємо Вас у неймовірно складний час для усього українського народу, який уже 451-й день веде виснажливу героїчну боротьбу за свою свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої держави у війні проти ненависних орків-загарбників з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і нам усім, мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу перемогу, мужності, стійкості та міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові й підтримки у всьому від дружини і дітей, родинного щастя, а також щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й творчих успіхів у педагогічно-викладацькій і науковій діяльності та нових переможних досягнень у ветеранському спорті, добробуту і матеріального достатку.

Шановний Олеже Юліановичу, 60 років – вік, який не повинен Вас лякати, незважаючи на те, що звучить він якось трохи страхітливо. Насправді, це всього лише нова сторінка життя, новий етап, який буде набагато цікавішим і більш насиченим, ніж попередні роки. У Вас з’явиться більше вільного часу, який можна буде присвятити собі, своєму здоров’ю і саморозвитку.

Ми ще раз вітаємо Вас з таким чудовим святом! У вас сьогодні ювілей, тож Ви повинні відзначити його гідно, аби потім з посмішкою згадувати. І не варто засмучуватися через цю дату – 60 років. Адже Ви такі молоді, здорові, гарні і активні. Усі Ваші думки повинні бути спрямовані на майбутнє, тому що Вас чекає ще багато всього цікавого! Бажаємо, аби Вас ще не один десяток років не вважали «антикваром», а Ви не давали для цього найменших приводів – щоб ще був порох у Ваших порохівницях. Що більше, нехай цей ювілей в рази зробить Вас бадьорішим, оптимістичнішим, веселішим та багатшим. Здоров’я Вам богатирського, завзяття невгамовного і удачі безмежної!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний пане Олеже!
І нехай Всевишній та Матінка Божа бережуть Вас, Ваших рідних і нашу Неньку Україну!

Шістдесят – не привід для печалі,
Шістдесят – це зрілість золота.
Хай до ста, а може ще і далі
Йдуть, не озираючись, літа.

Хоч було тривог в житті багато,
Та не будем згадувать сумне,
Бо горить в душі іще багаття,
Ще вогонь горить! І це – головне!

Здоров’я міцного зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру,
Ласки від Бога, добра – від людей
На многії і благії літа!

Бажаємо жити довго та щасливо,
Щоб кожен Ваш день був схожий на диво!
Хай діти й онуки приносять Вам радість,
Дорогу до хати забуде хай старість.

Живіть у здоров’ї, у щасті і силі,
Літа проти Вас хай будуть безсилі.
Нехай зозуленька кує Вам щоліта
Многая, многая, многая літа!

Прокрутити вгору