Вітання з 75-літтям Петренку Костянтину Григоровичу!

Сьогодні, 20-го червня, поважний – 75-літній ювілей відзначає доцент кафедри гімнастики Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, майстер спорту з спортивної гімнастики, кандидат педагогічних наук, автор / співавтор близько 100 науково-методичних праць, а також прекрасний чоловік, батько і дідусь та просто порядна, дуже комунікабельна й добра Людина з великої літери – Петренко Костянтин Григорович, який у нашому закладі вищої освіти працює вже понад пів століття!

Вельмишановний Костянтине Григоровичу, з нагоди Вашого поважного ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у підготовку й виховання молодих спеціалістів галузі фізичної культури і спорту. Окрема подяка Вам за те, що впродовж не одного десятиліття Ви, окрім сумлінного виконання своїх професійних обов’язків, ефективно проводили тренувальні заняття з групами підготовки юних гімнастів і тим самим сприяли здоровому, в усіх значеннях цього слова, вихованню майбутнього нашого народу.

На превеликий жаль, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм, ми не можемо та й не маємо морального права не згадати, що нині ось уже 482-й день триває героїчна визвольна боротьба українського народу у повномасштабній війні з москалями за свободу, незалежність і цілісність нашої держави, за звитягу світла над темінню, за перемогу життя над смертю… Тож в першу чергу ми бажаємо Вам мирного неба над головою, витримки, стійкості й сили духу та віри в неминучу Перемогу Збройних Сил України над проклятою усім цивілізованим світом ордою рашистів!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові від дружини, підтримки в усьому від сина, доньки і їхніх половинок та якомога більше радості від онуків й щирості і поваги від колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо нових творчих звершень у педагогічно-викладацькій діяльності і науковій роботі та матеріального достатку, а також якомога більше світлих і радісних днів!

Філософія вчить, що на цьому світі все відносно. Тому 75 років – це, звісно, солідний життєвий шлях! Та з іншої сторони, це не так вже й багато – лише три рази по 25… Втім, роки біжать, а на Вас, Костянтине Григоровичу, це аж ніяк не позначається – без найменшого перебільшення Ви все такі ж бадьорі, молоді душею й життєрадісні та позитивно налаштовані при вирішенні будь-яких проблем. Тож будьте здорові й надалі та продовжуйте вести активний спосіб життя. Нехай енергія б’є ключем і хай не знає болю ні тіло, ні душа, нехай яскравим вогнем надії освітлюється Ваш подальший життєвий шлях, а неймовірне тепло для серця дарує любов і турботу близьких Вам людей. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся!

Нехай поряд з Вами завжди буде ніжний люблячий погляд і веселий сміх рідних й близьких, а також хороший і надійний друг та пісня тиха, що розганяє тугу, лихо й смуток. Хай оминають Ваш дім біди і нещастя, живіть з позитивом і щодня мрійте про нові та цікаві життєві пригоди й зустрічі з неймовірно добрими людьми. Бажаємо Вам ще довго прожити, тож, відповідно, й здоров’я міцного також зичимо ще на довгий вік – щоб внуків встигли ще одружити і правнуків як мінімум благословити у цей світ.

Усе було у Вашому житті – і радості, і біди, і мед солодкий, і полин гіркий… Нехай тепер буде якнайменше кривди, а більше гарних і щасливих днин. Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до Ваших ніг. Тож ще раз прийміть найщиріші наші привітання й побажання. І нехай вони звучать на Вашу честь ще принаймні до сотні літ!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Костянтине Григоровичу!
І нехай Господь береже Вас, усіх Ваших рідних та близьких
і нашу, одну на всіх Неньку Україну!

Пропливає долі неспокійна річка,
А за нею линуть роки-журавлі!
Ось і загорілася вже 75-та свічка
Вам на ювілейному столі!

Не сумуйте, що літа минають,
Ще до століття – довгий вік!
Із ювілеєм Вас вітаєм,
Хай буде радісним кожен наступний рік!

Ніхто не знає, що чекає завтра.
Зірки, хоч відають, мовчать на видноколі.
Тож проживіть усі прекрасні дні
По вінця повні у щасливій долі!

Нехай Вам легко сходить час робочий
Й спокійні будуть Ваші вихідні.
Хай щастям сяють Ваші добрі очі
І сонцем радують всі дні!

Нехай життя здається добрим дивом
І плідні будуть справи та шляхи,
Нехай живеться легко і щасливо,
Благословенні будьте Богом і людьми!

Прокрутити вгору