Вітання з Поважним ювілеєм Галині Володимирівні Роневич!

Сьогодні, 4-го липня поточного року, свій Поважний ювілей зустрічає провідний фахівець відділу охорони праці Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Роневич Галина Володимирівна – висококваліфікований спеціаліст та дуже хороша, чуйна і доброзичлива Людина з великої літери, а головне, по-справжньому прекрасна дружина, мати й бабуся, яка вже майже три десятки років працює в нашому закладі вищої освіти.

Вельмишановна Галино Володимирівно, з нагоди Вашого Поважного ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе, як справжній професіонал своєї справи, який завжди відповідально та своєчасно виконує свої функціональні обов’язки. При цьому Ви ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся до колег по роботі, тим самим заслуживши пошану й авторитет усього колективу.

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей прекрасний літній день, ми, на жаль, не можемо не згадати про те, що ось уже 861-й день увесь український народ веде героїчну боротьбу з ордою московітів за свою свободу і незалежність та цілісність і суверенітет нашої держави. Тож в першу чергу бажаємо Вам, як зрештою і нам усім, мирного неба та якомога швидшої, а головне, повної нашої Перемоги над варваром-супостатом!

Звісно, як годиться на ювілей, тим паче такий прекрасний, бажаємо Вам на багато-багато років, щонайменше до сотні літ, міцного-міцного здоров’я, любові та підтримки в усьому від дітей, якомога більше радості від онуків, родинного щастя й затишку, щирості й поваги від колег по роботі та усіх, хто Вас оточує, а також плідних, але водночас спокійних трудових буднів та матеріального достатку й добробуту.

У цей святковий день хочемо Вам побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і обов’язкового їх здійснення в реаліях життя! Хай кожен новий день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Ще раз гарного Вам здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і максимальних порцій бадьорого настрою. А ще нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції, затишок та душевну теплоту!

Бажаємо, аби Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію з позитивної сторони в будь-яку погоду та пору року, незважаючи ні на які життєві проблеми. Нехай поруч з Вами та Вашими рідними завжди ходить удача і для Вас усіх постійно світить сонце щастя й добра. Нехай прожиті Вами роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості та досвіду. І щоб кожен Ваш новий день завжди починався з радісної усмішки та ласкавого погляду найрідніших!

Хай Матінка Божа Вам всяк час помагає, а незгоди й невдачі Вашу хату минають зі швидкістю світла. Бажаємо не знати бід, смутку й печалі. І нехай іще багато-багато літ Вас щоденно надихають світлі далі та широкомасштабні нові проекти в різних галузях життя. Нехай здоров’я і щастя будуть з Вами завжди у змові та поруч. Сонця, неба, достатку Вам і, звичайно, любові!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Галино Володимирівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу одну на всіх Неньку Україну!

Ці роки, наче птиці, летять,
Їх ніколи не вернеш назад,
Ніби вчора було вісімнадцять,
А сьогодні уже позанадцять…

Дарма, що рік за роком проліта,
Що скроні Ваші вже сивіють.
Нехай же молодою залишається душа,
І думи хай ніколи не старіють!

Бажаємо Вам здоров’я міцного,
Юнацької сили, як в добрі часи,
Веселої пісні, дотепного жарту
І щастя земного з води і роси.

Хай сили помножаться втричі,
Здоров’я прибуде, як чиста роса,
Складаєм подяку, бо Ви того варті,
Нехай переможе молитва й краса.

За роками рік життя невпинно лине,
Дарує весен веселковий час.
У цю прекрасну ювілейну днину
Вітання щирі Ви прийміть від нас.

Хай доля шле добро і щастя,
Міцне здоров’я, море благ земних,
А щедрі дні, мов рушники квітчасті,
Нехай ще довго стеляться до ніг.

Прокрутити вгору