Вітання з Поважним Ювілеєм Ользі Миколаївні Бегаль!

Сьогодні, 27-го квітня поточного року, поважний, але й дуже красивий Ювілей відзначає старший лаборант кафедри гімнастики Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Бегаль Ольга Миколаївна – дуже доброзичлива, скромна і чуйна Людина з великої літери та висококваліфікований і добросовісний фахівець, яка серед усіх нинішніх працівників нашого закладу вищої освіти має найбільший стаж роботи в ньому!!!

Вельмишановна Ольго Миколаївно, у цей прекрасний весняний день напередодні Вербної неділі, з нагоди Вашого поважного ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю. Адже закінчивши середню школу, Ви влаштувалися на роботу в наш, тоді ще інститут, а нині університет і працюєте в ньому до нині, а це немало-небагато – майже 57 років!

Від самих тільки цифр подібного трудового стажу на одному місці роботи, відверто кажучи, голова йде обертом, перехоплює подих та виникає величезне бажання довго-довго Вам аплодувати та дякувати за подібну вірність нашому закладу вищої освіти. А Ви ж ще й практично з самого початку роботи в ньому та до нині маєте репутацію висококваліфікованого фахівця, який завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконує функціональні обов’язки. Та ще й при цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до професорсько-викладацького складу та усіх працівників, так й до студентів, тим самим заслуживши в усього колективу авторитет і велику повагу.

Дорогенька Ольго Миколаївно, ми пам’ятаємо, що минулої зими Ви отримали важку травму (перелом ноги) і до нині продовжуєте курс лікування. Тож вітаючи Вас з цим прекрасним Ювілеєм, перш за все бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я – аби Ви якомога швидше одужали і в прямому значенні слова встали на ноги та повернулися ще не на один рік до роботи в нашому університеті, який однозначно уже давно став для Вас другою домівкою. Чому ми в цьому переконані? Та бо коли б було по-іншому, Ви давно вже змінили б місце праці…

Звісно, окрім здоров’ячка, традиційно для подібних дат, бажаємо Вам любові й підтримки в усьому від чоловіка та дочки, сімейного затишку і достатку, щирості та поваги від усіх, хто Вас оточує, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах, а також, зважаючи на неймовірно важкий час, який нині переживає увесь український народ, мирного неба та якомога швидшої звитяги воїнів Збройних Сил України над клятими москалями-загарбниками.

Ви завжди вирізнялися тим, що незважаючи на прожиті роки, залишалися все такою ж бадьорою, молодою душею й життєрадісною та позитивно налаштованою при вирішенні будь-яких проблем. Тож якомога швидше одужуйте й повертайтеся до ведення активного, здорового способу життя. І нехай енергія знову б’є ключем, не знають болю ні тіло, ні душа. Нехай яскравим вогнем надії освітлюється Ваш подальший життєвий шлях, а неймовірне тепло для серця дарує любов і турбота близьких Вам людей. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся – адже посмішка Вам дуже личить!

Бажаємо Вам жити довго та щасливо, щоб кожен Ваш новий день був схожий на диво! Хай рідні й близькі приносять Вам радість, а старість надовго забуде дорогу до Вашої хати. Живіть у здоров’ї, у щасті, у силі, а літа хай проти Вас як можна довше будуть безсилі і щоліта зозуленька хай кує Вам «многая, многая, многая літа!».

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, а в серці – світло від людської вдячності. Ще раз бажаємо Вам міцного здоров’я і нехай завжди, щонайменше до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі й Боже благословення, а у Вашому домі панують добро, любов і злагода на многії та благії літа!

З Ювілеєм Вас і многая літа та Божого благословення Вам,
шановна Ольго Миколаївно!

Сьогодні ювілейну стоптано стежину
Та спокою нема для Ваших ніг,
Бо пройдено життя, лише частину –
Попереду багато ще доріг!

Нехай душа у Вас ніколи не старіє,
На білій скатертині будуть хліб і сіль,
Своїм теплом Вас завжди сонце гріє
Слова подяки линуть звідусіль!

В житті нехай все буде, що потрібно,
Без чого не складається життя:
Любов, здоров’я, щастя, дружба
Та вічна нестаріюча душа!

Смійтеся більше, та менше сумуйте,
Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте.
Хай думи ніколи спочину не знають,
Хай легко, мов крила, рідних пригортають!

Живіть до ста років на поміч всім людям.
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Ласки від Бога, від людей добра
На многії та щасливії літа!

Прокрутити вгору