Вітання з ювілеєм Ірині Володимирівні Мазур!

Сьогодні, 3-го липня поточного року, ювілей відзначає професорка кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Народна артистка України – Мазур Ірина Володимирівна – прекрасний педагог-викладач, один з найкращих хореографів України і не тільки, чудовий режисер-постановник масових видовищних заходів, а також дуже хороша і доброзичлива Людина та правдива й неймовірно красива в усіх значеннях цього слова Жінка!

Вельмишановна Ірино Володимирівно, з нагоди ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за сумлінну працю. У нашому закладі вищої освіти Ви працюєте п’ять років і за цей час зарекомендували себе, як висококласний спеціаліст – справжній професіонал своєї справи, а також як добра, дуже комунікативна й порядна людина, тим самим заслуживши авторитет і повагу як серед колег по роботі, так й серед студентів.

Окрема подяка за Вашу творчість як хореографа та режисера-постановника світового рівня! Чого варта лише Ваша постановка «Диких танців» у виконанні модерн-балету «Життя», під яку наша співачка Руслана два десятки років тому в Стамбулі здобула історичну, першу для України тріумфальну перемогу на «Євробаченні-2004». І подібних, насправді дуже крутих постановок Вами створено чимало. Тож без найменшого перебільшення Ви є одним з творців історії українського хореографічного мистецтва!

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей неймовірно складний час для усього українського народу, який ось уже 860-й день веде героїчну боротьбу з клятими москалями, перш за все бажаємо Вам мирного неба, витримки, психологічної стійкості та міцності духу і віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу над окупантами-рашистами з проклятої усім демократичним світом московії.

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові, підтримки в усьому і радості від рідних й близьких, родинного щастя і сімейного затишку, а також щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує, добробуту і матеріального достатку. Бажаємо й успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та нових творчих злетів у створенні постановок, якими будуть захоплюватися мільйони глядачів в усіх куточках нашої планети!

Ірино Володимирівно, нехай кожен Ваш новий день починається з радісної усмішки та ласкавого погляду найрідніших. Бажаємо, аби щоденно у Вас був гарний настрій і Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію тільки з позитивної сторони в будь-яку погоду і в будь-яку пору року. Нехай прожиті роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості і досвіду. Нехай поруч з Вами завжди ходить удача, нехай для Вас постійно світить сонце щастя і добра!

Частіше посміхайтеся і в душі відчувайте себе поетесою. Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами керує завжди лише щира любов. Також хочемо побажати Вам широких можливостей для задоволення всіх потреб і бажань. Хай здоров’я Вас не підводить, настрій завжди залишається прекрасним, а успіх супроводжує в усьому.

Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою приємних відчуттів! Нехай міцне здоров’я дозволить Вам ще багато років відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, незабутніх подорожей та цікавих пригод. Бажаємо Вам підтримки від рідних та близьких, душевного спокою і багато-багато радості! Залишайтеся такою як Ви є нині, як можна довше, бо Ви – справжній приклад того, що час перед справжньою жіночою красою є безсилим…

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Ірино Володимирівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу Рідну Неньку Україну і увесь її нарід!

 

Прокрутити вгору