Вітання з ювілеєм Лідії Романівні Лясковській!

Сьогодні, 24-го жовтня поточного року, ювілей відзначає провідний фахівець бухгалтерії Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Лясковська Лідія Романівна – висококваліфікований спеціаліст, який чітко і своєчасно подає інформацію про усі закупівлі нашого закладу вищої освіти на державних майданчиках Prozorro, а головне, дуже хороша, добропорядна і насправді життєрадісна людина та прекрасна дружина й чудова мати і бабуся!

Вельмишановна Лідіє Романівно, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю. За час роботи в нашому закладі вищої освіти, а працюєте Ви в ньому вже майже два десятка років, впродовж яких зарекомендували себе, як справжній професіонал своєї справи, для якого практично немає жодних секретів, чим заслужили авторитет та повагу як у колег по роботі, так і в керівництва. Окрема подяка за Ваше неймовірне почуття гумору та вміння завжди, незважаючи ні на які обставини, створювати в колективі позитивну ауру та здоровий мікроклімат.

Вітаючи Вас у цей прохолодний осінній день з ювілеєм, ми не можемо, на превеликий жаль, не пам’ятати, що нині триває уже 974-й день, як ненависні орки-загарбники з проклятої усім демократичним світом московії вторглися на дану нам Господом рідну для кожного українця Святу Землю. Тож перш за все ми хочемо нині побажати Вам, та й нам усім також, якомога швидшої, а головне, повної Перемоги Збройних Сил України над клятими варварами – аби український народ повернувся нарешті до мирного життя і відродив та почав розбудовувати нашу Вільну Державу!

Звісно, як годиться на уродини, а тим паче в такий красивий ювілей, від усієї душі хочемо Вам побажати ще на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та підтримки в усьому від чоловіка, сина і невістки, якомога більше радості від внучок та обов’язково дочекатися й брати активну участь у вихованні правнуків, щирості й поваги від колег по роботі й усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й спокійних, а головне, мирних робочих буднів, матеріального достатку і добробуту, а також якомога більше світлих і радісних днів та звершення усіх життєвих задумів!

Шановна Лідіє Романівно, нехай кожен Ваш новий день починається з радісної усмішки та ласкавого погляду найрідніших, а перш за все Вашого коханого чоловіка. Бажаємо, аби щоденно у Вас був гарний настрій і Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію тільки з позитивної сторони – в будь-яку погоду і в будь-яку пору року. Нехай прожиті Вами роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем Вашої мудрості і життєвого досвіду. Нехай поруч з Вами завжди ходить удача, нехай для Вас постійно світить сонце щастя і добра!

Нехай ще багато-багато років рясніє прекрасним цвітом Ваш життєвий шлях, ніколи не зменшується почуття гумору і оптимізм та сповнюються усі Ваші заповітні мрії. Будьте щомиті життєрадісні та здорові, як джерельна карпатська вода. І нехай завжди сіяють Ваші прекрасні очі й ніколи не хмуряться брови, хай в серці якомога частіше палають почуття високі, а життя дарує ще багато-багато цікавих та щасливих років!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Лідіє Романівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас, Вашу родину і нашу,
одну на всіх, Неньку Україну!

Пропливає долі неспокійна річка,
А за нею линуть роки-журавлі!
Ось і загорілася вже ювілейна свічка
На Вашому святковому столі!

Не сумуйте, що літа минають,
Ще до століття – дуже довгий вік!
Із ювілеєм Вас щиро вітаєм,
Хай буде радісним кожен наступний рік!

Нехай життя здається добрим дивом
І плідні будуть справи та шляхи.
Нехай живеться легко і щасливо,
Благословенні будьте Богом і людьми!

Якщо чогось у Вас не вийшло,
Здійсниться – це доведений факт!
Адже те, що для іншого – фініш,
Для ювіляра – тільки старт!

І все гаразд, і все у нормі,
Ви завжди у відмінній формі!
Дай Бог прожити Вам до ста
На многії і благії літа!

Прокрутити вгору