Вітання з ювілеєм Любові Чеховській!

Сьогодні, 27-го травня, ювілей відзначає завідувачка кафедри фітнесу та рекреації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторка наук з фізичного виховання і спорту, професорка Любов Ярославівна Чеховська – авторка / співавторка понад 200 наукових і навчально-методичних праць, у тому числі навчальних посібників з грифом Міністерства освіти і науки України, монографії, кандидат в майстри спорту з хокею на траві, а головне, педагог і науковець від Бога та просто добра й хороша Людина і правдива Жінка, яка вже близько трьох з половиною десятків років працює в нашому закладі вищої освіти!

Вельмишановна Любове Ярославівно, з нагоди красивого Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за багаторічну, а головне, високопродуктивну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у підготовку молодих фахівців галузі. Окрема подяка за сумлінне та якісне виконання впродовж десяти років обов’язків завідувачки аспірантури та докторантури нашого закладу вищої освіти. В значній мірі саме завдяки Вам чимало молодих науковців змогли визначитися та обрати правильній шлях у своїй подальшій професійній діяльності.

Отримавши диплом про вищу освіту в нашому тоді ще інституті, ви прийняли пропозицію працювати на кафедрі управління та історії фізичної культури (нині – фітнесу та рекреації) і пройшли шлях від викладачки до її завідувачки, захистили кандидатську і докторську дисертації, отримали науковий ступінь докторки наук з фізичного виховання і спорту та вчене звання професорки. За цей час, а це 34 роки, Ви зарекомендували себе справжнім професіоналом своєї справи – практично завжди на самому високому рівні своєчасно й добросовісно виконуєте свої функціональні обов’язки. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в других авторитет та повагу.

Не можна не сказати і про Ваш дар створювати в колективі, який Ви очолюєте, прекрасну атмосферу та мотивувати кожного його члена максимально проявити себе в професійній діяльності. А це було б неможливо, якби не Ваші людські якості – доброзичливість та комунікабельність, життєрадісність і прекрасне почуття гумору, енергійність й здатність заряджати позитивом усіх, хто поряд з Вами, організованість та самодисципліна, вміння ставити конкретну мету і креативність при її досягненні, готовність вислухати, поділитися досвідом та дати мудру пораду по тому чи іншому питанню практично в будь-якій сфері життєдіяльності.

Напевно гарним свідченням високої якості Вашої роботи є й галузеві та громадська відзнаки: Грамота Міністерства освіти і науки України (2008), Почесна грамота Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту (2011), Грамота Національної академії педагогічних наук України (2016), Подяки від організаторів «Lviv Fitness Weekend» (2015, 2016, 2017, 2019), Дипломи Міжнародного університету спорту (Литва, 2018, 2019), Подяка Львівської обласної державної адміністрації (2022).

Шановна Любове Ярославівно, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей чудовий весняний день, ми всі повинні пам’ятати, що ось уже 824-й день увесь український народ веде виснажливу героїчну боротьбу у війні проти ненависних загарбників з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім українцям, мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу над москалями, стійкості та міцності духу!

Звісно, як і годиться, вітаючи з ювілеєм, бажаємо Вам й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові й підтримки у всьому від чоловіка, сина й невістки, доньки і зятя, радостей від онука та поповнення в родині в найближчому майбутньому і, відповідно, збільшення кількості титулів бабусі, родинного затишку, добробуту й матеріального достатку, а також щирості та поваги від близьких, друзів, колег по роботі і студентів та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі.

Дорогенька Любове Ярославівно, ось і прийшло Ваше повноліття! Тож нехай здоров’я й надалі буде міцним, життя – цікавим, заможним та активним, родина – надійною, великою і дружньою. Нехай душа не втомлюється мріяти і радіти, серце – любити, губи – посміхатися. Щасливих та довгих днів, відданих друзів і море позитиву.

Повинні зізнатися, що Ваш ювілей – свято особливе, адже і Ви самі – людина ДИВОВИЖНА і для кожного з нас по-своєму ДОРОГА й УЛЮБЛЕНА! Ми знаємо Вас достатньо багато часу, щоб з упевненістю сказати, що у Вас немає (ну добре – майже немає) недоліків, а є одні лише чудові чесноти – від посмішки до жестів і Ваших вчинків! Тож прийміть наші щирі вітання та побажання нескінченного, сонячного щастя!

У день Вашого ювілею хочемо Вам побажати простого жіночого особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Нехай у Вашій оселі завжди панують добро, мир і злагода, а доля й надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу та вірних друзів. Нехай щирі вітання зігріють Вашу душу і принесуть океан позитивних відчуттів, а в житті хай ні на секунду не полишають Вас оптимізм, віра у дива, удача та любов. Нехай Ваші ентузіазм і завзяття завжди дарують нам усім море позитиву, а невичерпний запас творчого вогнику нехай щодня допомагає в реалізації планів.

Бажаємо Вам жити довго та щасливо, щоб кожен Ваш новий день був схожий на диво! Хай діти й онуки приносять Вам радість, а біди й горе ніколи не знайдуть дорогу до Вашої хати. Живіть у здоров’ї, у щасті, у силі, а літа хай проти Вас як можна довше будуть безсилі і щороку зозуленька хай кує Вам «многая, многая, многая літа!…».

З Ювілеєм Вас, шановна Любове Ярославівно, та многая літа!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу Рідну Україну і увесь її нарід!

Чого на ювілей бажають жінці?
Хіба що щастя у торбинці,
Здоров’я, радості й турботи,
І мати шопінг щосуботи.

Вам ми бажаємо усього
Того, що хочете, й оцього:
Любові, радості, достатку
І чепурну простору хатку!

Бажаємо краси земної,
Жіночої легкої долі.
Усяких радощів багато,
До успіхів іти завзято!

Любити щиро та відверто,
Щоб все в житті було взаємно.
Здійснення цілей, мрій, бажань
Та тільки кращих сподівань.

Хай ласкава до Вас буде доля,
Хай Вам дасть усього доволі:
Сил, здоров’я, любові, терпіння,
Удачі, успіхів та розуміння!

Прокрутити вгору