Вітання з Ювілеєм Сосіній Валентині Юріївні!

Сьогодні, 17-го вересня, Поважний Ювілей відзначає багаторічна завідувачка кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор, кандидат педагогічних наук, автор / співавтор понад 170-ти наукових і навчально-методичних праць, серед яких чотири навчально-методичних посібника та п’ять навчальних посібників, майстер спорту з художньої гімнастики – Сосіна Валентина Юріївна – висококваліфікований фахівець і справжній професіонал своєї справи, дуже чуйна та доброзичлива Людина, красива в усіх значеннях цього слова і правдива Жінка та ще й чудова дружина, мати і бабуся!

Вельмишановна Валентино Юріївно, Ректорат та увесь колектив нашого Університету з нагоди Вашого Поважного Ювілею висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу, упродовж якої Ви, успішно завершивши навчання в нашому, тоді ще інституті, почали в ньому працювати, пройшовши тернистий шлях від викладача-початківця до професора, завідувачки кафедрою та вже давно зарекомендували себе, як справжній професіонал, для якого немає жодних секретів у підготовці молодих фахівців галузі фізичного виховання і спорту, тим самим заслуживши авторитет та повагу як серед колег по роботі, так й серед студентів.

Окрема подяка за Вашу високоефективну роботу на посаді заступника голови підкомісії (Хореографія) науково-методичної комісії Міністерства освіти та науки України з розробки Стандартів вищої освіти зі Спеціальності 024 Хореографія, галузь знань 02 Культура і мистецтво; за написаний Вами три роки тому навчальний посібник «Хореографія в спорті», якому, за свідченнями багатьох фахівців, немає аналогів у світі; за те, що під Вашим керівництвом підготували та успішно захистили магістерські роботи Народні артисти України, Заслужені діячі мистецтв України, лауреати й переможці чемпіонатів Європи та світу зі спортивних бальних танців. А ще дякуємо Вам за те, що Ви – справжній приклад того, як, незважаючи на усі негаразди і проблеми, потрібно активно жити й щодня творити та приносити радість тим, хто поряд з вами!

Підтвердженням Вашого професіоналізму є й низка державних та громадських відзнак: Подяки Львівського обласного управління Комітету з фізичного виховання і спорту (2010, 2014), Подяки Міністерства освіти і науки України (2016, 2021), Почесна грамота Львівської обласної Державної адміністрації (2016), Подяка Національного олімпійського комітету України (2017), Подяка Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (2019).

Шановна Валентино Юріївно, вітаючи Вас у цей осінній день з прекрасним Ювілеєм, перш за все від усієї душі хочемо Вам побажати міцного-міцного здоров’я, любові й підтримки у всьому від чоловіка і дітей та якомога більше радості від онуків й родинного щастя і затишку, поваги від колег по роботі та студентів й усіх, хто Вас оточує, а також матеріального достатку і добробуту. Звісно, бажаємо й спокійних трудових буднів, нових творчих злетів та щодня отримувати море позитивних емоцій.

У Вас сьогодні прекрасний, благословенний Всевишнім Ювілей! Мудрості вже не позичати, а досвід просто зашкалює; тіло ще достатньо бадьоре, а головне, душа сповнена любові та співпереживання! Бажаємо Вам дуже-дуже міцного здоров’я, аби його вистачило щонайменше до столітнього ювілею; сили та волі, щоб зміцнювали Вас фізично і духовно! Нехай життя, незважаючи ні на що, грає всіма фарбами веселки та дарує Вам кращі дні, в яких не буде поспіху, стресів, тривог, а будуть тільки сонце тепле, небо бездонне, ліс і поле в ніжній зелені, де лагідний вітерець цілує Вас та обіймає!

Так, років прожито Вами чимало і було в них різне, але прожиті вони однозначно з гідністю і користю. Озирніться і полюбуйтеся плодами своєї праці, погляньте на щасливі посмішки своїх дітей та онуків, на тепле й затишне помешкання. Найголовніше багатство – Сім’я і Родина – у Вас є! Залишається тільки побажати стабільності, міцних нервів і менше втоми. І нехай, звичайно ж, міцне здоров’я не обходить Вас ніколи своєю увагою.

Бажаємо, щоб настрій був завжди у Вас райдужним! Нехай робота буде у радість, а заслужений відпочинок приносить задоволення. Ще раз міцного Вам здоров’я, багато уваги, підтримки, розуміння, участі та присутності поруч найулюбленіших і рідних. І нехай горизонти наповнюються новими мріями та здійсненими бажаннями!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Валентино Юріївно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких!

З Днем народження вітаємо,
Миру Вам та море сил бажаємо,
Щоб активність ніколи не згасала,
Щоб фонтан наснаги бив ключем!

Щоб Ви шарму не втрачали,
Ви ж така чарівна жінка,
Хай збуваються усі бажання
Та звучить хай сміх Ваш дзвінко!

Бажаємо Вам радощів багато
І дякуємо, що Ви є у нас!
Бажаємо також спокою й терпіння,
Краси, людської мудрості й везіння!

Роки швидкі хай не турбують Вас,
Щоб з радістю, з любов’ю минав час.
Вітаємо Вас і завжди посміхайтесь.
На сум й нудьгу ніколи не зважайте!

Ми зичимо Вам безліч довгих років,
Щасливим буде хай Ваше життя,
І хай з рум’янцем будуть Ваші щоки
Та усмішка ніколи не сходить із лиця!

Прокрутити вгору