Вітання з ювілеєм Світлані Анатоліївні Ступницькій!

Сьогодні, 29-го серпня поточного року, ювілей відзначає доцент кафедри терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, автор / співавтор понад 70-ти наукових та навчально-методичних праць, майстер спорту зі стрільби з лука – Ступницька Світлана Анатоліївна – висококваліфікований педагог і науковець-практик, скромна, добропорядна й чуйна людина, а також завжди привітна та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова жінка, яка працює в нашому закладі вищої освіти майже десять років!

Вельмишановна Світлано Анатоліївно, у цей прекрасний, по-справжньому теплий літній день, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за сумлінну і високоефективну працю. Окреме спасибі за ваше прагнення увесь час навчатися новому, розвиватися та удосконалювати свої професійні знання, вміння й навички.

Ви здобули в нашому Університеті дві вищі освіти – спершу диплом викладача фізичної культури і спорту, а згодом й фахівця фізичної реабілітації. Успішно завершили й навчання в магістратурі, аспірантурі, а нині навчаєтеся в докторантурі. За майже десять років викладацької роботи Ви пройшли шлях від викладача кафедри здоров’я людини до доцента кафедри терапії та реабілітації, а головне, завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому висококласному професіоналу, виконуєте свої функціональні обов’язки. При цьому ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в інших авторитет та повагу.

Шановна Світлано Анатоліївно, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей святковий день, ми повинні пам’ятати, що ось уже 918-й день увесь український народ на чолі зі Збройними Силами України веде виснажливу героїчну боротьбу у війні проти ненависних москалів-загарбників з проклятого усім демократичним світом рашкостану. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім українцям, мирного неба, витримки, психологічної стійкості та міцності духу, а також віри в нашу неминучу, а головне, повну Перемогу!

Звісно, як і годиться, коли вітаюти з ювілеєм, тим паче таким красивим, бажаємо Вам й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові й підтримки у всьому від рідних й близьких, родинного щастя і затишку, а також щирості й поваги від колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й творчих успіхів у педагогічно-викладацькій та науковій роботі, зокрема, успішного завершення і захисту докторської дисертації та отримання наукового ступеня доктора наук з фізичного виховання і спорту й вченого звання професора, а також добробуту і матеріального достатку.

Світлано Анатоліївно, бажаємо, аби щоденно у Вас був гарний настрій і Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію тільки з позитивної сторони в будь-яку погоду і в будь-яку пору року. Нехай прожиті роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості і досвіду. Нехай поруч з Вами завжди ходить удача, нехай для Вас постійно світить сонце щастя і добра! Частіше посміхайтеся і в душі відчувайте себе поетесою. Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами керує завжди любов. Також хочемо побажати Вам широких можливостей для задоволення всіх потреб і бажань. Хай здоров’я Вас не підводить, настрій завжди залишається прекрасним, а успіх супроводжує в усьому.

Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою приємних відчуттів! Нехай міцне здоров’я дозволить Вам ще багато-багато років відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, незабутніх подорожей та цікавих пригод. Бажаємо Вам підтримки від рідних та близьких, душевного спокою і якомога більше радості!

У цей святковий день хочемо побажати, аби весна дарувала Вам улюблені квіти, літо – зігрівало душу, осінь – приносила величезний врожай щастя, а зима – заморозила усе лихе у Вашому житті. І нехай доля завжди береже Вас від образ, лукавства та бід. Хай щороку зозуленька кує Вам «многая, многая, многая літа!…», а Всевишній дарує у здоров’ї, щасті й достатку жити літ до ста!

Щоденної Вам Ангельської опіки та многая літа, шановна Світлано Анатоліївно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа бережуть Вас, Вашу родину
та нашу – одну на всіх – Неньку Україну!

Уже повиростали діти, як квіти у дворі.
І прекрасний ювілей стоїть на порі!
Дозвольте ж привітати Вас з ювілеєм щиро.
І щастя побажати, і спокою, і миру!

Нехай Вам легко сходить час робочий,
Й спокійні будуть Ваші вихідні,
Хай щастям сяють Ваші добрі очі,
І сонцем радують всі дні!

Нехай для Вас ніколи не згасає сонце,
Нехай не віють у душі вітри.
Хай жито на столі і Бог на небі
Вас завжди рятують від біди.

Хай Вам завжди посміхається доля,
Несуть тільки радість з собою роки…
Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи,
Хай збудуться мрії, бажання й думки.

Доля Ваша хай буде добра й ласкава,
Хай береже від всякого зла!
Буде успішною хай кожна Ваша справа.
Затишку Вам, краси та тепла!

Снаги трудової – без ліку,
Пошани й добра – від людей.
Щасливого й довгого віку
Бажаємо Вам у цей ювілей!

Прокрутити вгору