Вітання з ювілеєм Веселовській Любові Іванівні!

Сьогодні, 18-го травня, ювілей відзначає старший лаборант кафедри біохімії та гігієни Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Веселовська Любов Іванівна – прекрасний фахівець, добра, чуйна та завжди привітна Людина з великої літери, по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова жінка та чудова мати й бабуся, яка вже не один десяток років працює в нашому Університеті!

Шановна Любов Іванівно, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого вишу висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим спеціалістом – завжди якісно, вчасно й відповідально, як і належить справжньому професіоналу, виконуєте свої функціональні обов’язки. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в інших авторитет та повагу.

Окреме спасибі за Ваш щоденно позитивний настрій, неймовірну комунікабельність, готовність завжди вислухати й дати мудру пораду практично по будь-якому життєвому питанню та вміння створювати і підтримувати прекрасний мікроклімат. Тож без найменшого перебільшення, нині навіть важко уявити без Вас як колектив кафедри біохімії та гігієни, так і загалом нашого Університету…

Вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей чудовий весняний день, на превеликий жаль, ми не маємо морального права не згадати про те, що зовсім недавно Ви пережили непоправиму особисту трагедію – смерть чоловіка… Так само не можемо й не згадати, що ось уже 449-й день Збройні сили України та увесь наш народ ведуть героїчну боротьбу за свободу і незалежність та цілісність й суверенітет нашої держави у війні проти рашистсько-фашистської орди з московії. Тому в першу чергу бажаємо Вам сили духу й моральної стійкості, а також мирного неба і якомога швидшої, а головне, повної нашої перемоги над клятим і ненависним усьому цивілізованому світу «русскім міром»!

Звісно, від усієї душі, як прийнято на ювілей, бажаємо Вам й на багато-багато років міцного здоров’я, щастя й родинного затишку – справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від синів й невісток, якомога більше радості від онуків, а також поваги і щирості від друзів, колег по роботі та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й матеріального достатку та добробуту, плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів.

У Вас сьогодні прекрасний, благословенний ювілей, коли мудрості вже не позичати, а досвід просто зашкалює, однак при цьому Ваша душа все ще сповнена любові та співпереживання! Тож бажаємо Вам дуже міцного, чемпіонського здоров’я, аби його вистачило щонайменше до столітнього ювілею; сили та волі, щоб зміцнювали Вас фізично і духовно! Нехай життя грає всіма фарбами веселки та дарує Вам кращі дні, в яких не буде поспіху, стресів, тривог, а будуть тільки сонце тепле, небо бездонне, ліс і поле в ніжній зелені, де лагідний вітерець цілує Вас та обіймає!

Так, років прожито Вами вже чимало, але прожиті вони з гідністю і користю. Озирніться та полюбуйтеся плодами своєї праці, погляньте на щасливі посмішки своїх дітей та онуків, на тепле й затишне помешкання. Найголовніше багатство – Сім’я і Родина – у Вас є! Тому залишається тільки побажати Вам стабільності, міцних нервів і якомога менше втоми. І нехай, звичайно ж, міцне здоров’я не обійде Вас своєю увагою.

За роки роботи в нашому Університеті Ви в повній мірі змогли проявити свій талант і людське ставлення до оточуючих. Той, хто просив у Вас допомоги і підтримки, завжди отримував її. У Вас насправді дуже добре та благородне серце і Ви й по сей день вражаєте нас своєю позитивною енергією, працьовитістю і життєрадісним настроєм. Спасибі за все і нехай настрій буде завжди у Вас райдужним! Нехай робота буде у радість, а заслужений відпочинок приносить задоволення. Ще раз міцного Вам здоров’я, багато уваги, підтримки, розуміння, участі та присутності поруч найулюбленіших і рідних. І нехай горизонти наповнюються новими мріями та здійсненими бажаннями!

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Любов Іванівно!
І нехай Господь та Матінка Божа бережуть Вас і Ваших рідних та близьких і нашу Неньку Україну!

У цей святковий світлий день,
Коли настав Ваш ювілей,
Ми щиро Вас вітаємо,
Добра і щастя Вам бажаємо.

Хай оминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла й радісна дорога
Щасливо стелиться в житті!

Тож не старійте і не знайте
В житті ні смутку, а ні бід,
У серці молодість плекайте,
Живіть до ста щасливих літ!

Бажаємо світлої радості й сили,
Ласкавої долі, добра і тепла,
Щоб ласку Вам слало небесне світило,
Здоров’ям наповнила рідна земля!

Прокрутити вгору