Юлія Коростильова – найкраща спортсменка Львівщини за підсумками червня 2023 року

На традиційному щомісячному голосуванні членів виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області обрано переможця за підсумками спортивних змагань, що відбулися впродовж червня 2023 року. Переможницею стала майстер спорту міжнародного класу з стрільби кульової Юлія Коростильова (на фото – крайня справа) – випускниця Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Наприкінці минулого місяця досвідчена спортсменка стала володаркою двох золотих медалей ІІІ Європейських ігор-2023 – головних змагань року континентального рівня, що відбулися в Польщі. 27-го червня Юлія Коростильова разом із своїм молодшим рідним братом, заслуженим майстром спорту Павлом Коростильовим, який вищу освіту також здобув у стінах нашого Університету, стала переможницею змагань серед змішаних команд у стрільбі з швидкострільного малокаліберного пістолета з дистанції 25 м. У фіналі українці з рахунком 16:6 впевнено «перестріляли» дует з Чехії у складі Алжбета Дедова / Матей Рампула.

А вже наступного дня, 28-го червня, Юлія разом із Оленою Костевич із Чернігова та львів’янкою Анастасією Німець (на фото – крайня зліва та по середині відповідно) – ще однією випускницею ЛДУФК імені Івана Боберського, виграла перше місце в командній першості серед жінок у стрільбі з швидкострільного малокаліберного пістолета з дистанції 25 м. У «золотій» дуелі наші дівчата з рахунком 16:10 перемогли господарок змагань, польське тріо – Йоанну Вавржоновску, Клаудіу Брес та Юліту Борек.

Додамо, що найкращими тренерами Львівщини у червні 2023 року визнано особистих наставників Юлії Коростильової – її батька, заслуженого тренера України Сергія Коростильова і чоловіка Володимира Михайлова.

Прокрутити вгору