Юлії Коростильовій присвоєно звання «Заслужений майстер спорту України»

Міністерство молоді та спорту України наказом від 7-го серпня 2023 року №4650 за високі спортивні досягнення присвоїло спортивне звання «Заслужений майстер спорту України» львівській спортсменці з кульової стрільби Юлії Коростильовій – випускниці кафедри стрільби і технічних видів спорту (завідувач – професор Богдан Виноградський) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Підставою для присвоєння звання підопічній Сергія Коростильова і Володимира Михайлова (на фото – крайні зліва та справа відповідно) стали дві золоті медалі спортсменки на ІІІ Європейських іграх 2023 року в польському Кракові.

Нагадаємо, наприкінці першого місяця поточного літа досвідчена Юлія Коростильова стала володаркою двох золотих медалей ІІІ Європейських ігор-2023 – головних змагань року континентального рівня, що відбулися в Польщі. 27-го червня Юлія Коростильова разом із своїм молодшим рідним братом, заслуженим майстром спорту Павлом Коростильовим, який вищу освіту також здобув у стінах нашого Університету, стала переможницею змагань серед змішаних команд у стрільбі з швидкострільного малокаліберного пістолета з дистанції 25 м. У фіналі українці з рахунком 16:6 впевнено «перестріляли» дует з Чехії у складі Алжбета Дедова / Матей Рампула.

А вже наступного дня, 28-го червня, Юлія разом з Оленою Костевич із Чернігова та львів’янкою Анастасією Німець – ще однією випускницею ЛДУФК імені Івана Боберського, виграла перше місце в командній першості серед жінок у стрільбі з швидкострільного малокаліберного пістолета з дистанції 25 м. У «золотій» дуелі наші дівчата з рахунком 16:10 перемогли господарок змагань, польське тріо – Йоанну Вавржоновску, Клаудіу Брес та Юліту Борек.

Ректорат та увесь колектив Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського вітають Юлію Коростильову з присвоєнням звання «Заслужений майстер спорту України» і щиросердечно бажають їй та її наставникам – Сергію Коростильову й Володимиру Михайлову – міцного здоров’я, особистого щастя та підкорення нових спортивних висот, зокрема, завоювання нагород та олімпійської ліцензії на чемпіонаті світу-2023, який в понеділок, 14-го серпня, стартував у столиці Азербайджану Баку і завершиться 3-го вересня, а головне, за рік зійти на медальний подіум за підсумками змагань ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор у Парижі-2024.

Прокрутити вгору