Запрошення на курси підвищення кваліфікації у 2024 році за програмою навчального семінару «Школа педагогічної майстерності»

Кафедра педагогіки та психології (завідувач – доцент Валерій Соловйов) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського запрошує науково-педагогічних працівників на курси підвищення кваліфікації у 2024 році за програмою навчального семінару «Школа педагогічної майстерності: Освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти». Керівник курсів – доктор педагогічних наук, професор Світлана Криштанович.

Мета курсів – розвиток професійно-педагогічних компетентностей через удосконалення педагогічної майстерності, поглиблення та розширення знань, умінь і навичок на основі здобутого раніше освітньо-кваліфікаційного рівня та досвіду педагогічної діяльності за наступними напрямками: змішана форма навчання; соціальні практики спорту; технології спорту вищих досягнень; морально-етичні аспекти штучного інтелекту; надбаннями української національної фізичної культури та її творця, професора Івана Боберського; інноваційні види спорту в системі шкільного фізичного виховання; знання про міофісціальні меридіани та їх практичне застосування; наукометричні ресурси в ідентифікації науковця; професійне вигорання.

Детальна інформація щодо пропонованих навчальних модулів,
їх описів, реєстрації, графіку навчання
ЗА ПОСИЛАННЯМ

Зазначимо, що слухачі курсів можуть одночасно обрати декілька із запропонованих модулів.

Вартість одного модуля для учасників курсів:

▶ Для науково-педагогічних працівників ЛДУФК становить 300 грн.

▶ Для учасників, які не є представниками ЛДУФК становить 650 грн.

Бажаючим розпочати навчання, потрібно реєструватись
на обрані модулі згідно запланованого графіку.

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Оплатити та надіслати квитанцію на kpk.pp.2021@gmail.com

Інформацію про сформовані групи та розклад навчання буде розміщено на сайті університету та листом на електронну пошту.

Додамо, що по завершені навчання учасники курсів будуть забезпечені відповідними сертифікатами – обсяг одного модуля 30 годин (1 ЄКТС).

Запрошуємо до участі та співпраці! Бажаємо Вам нових знань, умінь, навичок, які Ви зможете впровадити в освітній процес!

Разом до перемоги! Все буде Україна!

 

P.S. Для довідок:

Телефон:
(032) 255-32-12
(кафедра педагогіки та психології)

E-mail:
kpk.pp.2021@gmail.com

(097) 606-64-63
старший лаборант
Уляна Цар

(067) 926-72-27
керівник курсів підвищення кваліфікації НПП,
доктор педагогічних наук, професор
Світлана Криштанович

Прокрутити вгору