Збірна України з футзалу отримала календар матчів еліт-раунду кваліфікації чемпіонату світу-2024

Національна збірна України з футзалу, в складі якої грає Віталій Радевич – цьогорічний випускник кафедри футболу (завідувач – доцент Ігор Лапичак) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, розпочне свій шлях в еліт-раунді відбору до фінальної частини чемпіонату світу 2024 року гостьовим поєдинком проти команди Бельгії.

У березні поточного року збірна України з футзалу посіла перше місце у групі 11 основного раунду відбору чемпіонату світу-2024 та пробилася до еліт-раунду кваліфікації, поєдинки якого відбудуться у вересні – грудні нинішнього року. За підсумками жеребкування підопічні Олександра Косенка опинилися в групі -В-, де їхніми суперниками будуть національні команди Польщі, Сербії та Бельгії.

Як повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України, після розгляду кількох потенційних домашніх майданчиків для збірної України АФУ зупинила свій вибір на Арені імені Іштвана Палфі (на фото нижче), яка знаходиться в угорському місті Беретьйоуйфалу.

Додамо, що трибуни Арени імені Іштвана Палфі, яка на даний момент є домашньою ареною для угорського футзального колективу Mezei-Vill, вміщують 1350 глядачів.

 

ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ СВІТУ2024. ЕЛІТНИЙ РАУНД ВІДБОРУ В ЗОНІ УЄФА

Група -А-: Казахстан, Румунія, Азербайджан, Нідерланди.

Група -В-: Україна, Польща, Сербія, Бельгія.

Група -С-: Хорватія, Словаччина, Франція, Німеччина.

Група -D-: Іспанія, Італія, Словенія, Чехія.

Група -Е-: Португалія, Грузія, Вірменія, Фінляндія.

 

КАЛЕНДАР МАТЧІВ У ГРУПІВ

 

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ2024. ЄВРОПЕЙСЬКА КВАЛІФІКАЦІЯ.
ЕЛІТНИЙ РАУНД

▶ Матчі: 11-го та 20го вересня, 6-го і 11-го жовтня, 11-го та 20-го грудня 2023 року.

20 збірних розбито на п’ять груп по чотири команди, поєдинки проходитимуть удома й на виїзді. П’ять переможців груп вийдуть на Мундіаль-2024. Чотири найкращі володарі других місць вийдуть до плей-оф елітного раунду.

ПЛЕЙОФ ЕЛІТНОГО РАУНДУ

▶ Жеребкування: 25-го січня 2024 року.
▶ Матчі: 8-го та 17-го квітня 2024 року.

Чотири команди буде розбито на дві пари, поєдинки проходитимуть удома й на виїзді. Переможці пар вийдуть на Мундіаль-2024. Чемпіонат світу-2024 проходитиме в Узбекистані із 14-го вересня до 6-го жовтня 2024 року.

 

За матеріалами futsal.com.ua

Прокрутити вгору