Зустріч приймальної комісії ЛДУФК з учнями ЛФКС (Фото)

Представники приймальної комісії Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського в межах профорієнтаційної роботи провели зустріч з учнями 11-их класів Львівського фахового коледжу спорту (директор – Степан Родак) та їх вчителями.

Впродовж зустрічі потенційних абітурієнтів було поінформовано про правила вступної кампанії, спеціальності та терміни вступу до ЛДУФК імені Івана Боберського.

Зокрема, відповідальний секретар приймальної комісії – доцент кафедри спортивних та рекреаційних ігор, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Іван Каратник звернув увагу на створення кабінету вступника в 2023 році, реєстрацію та здачу творчого конкурсу на спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» та 024 «Хореографія», реєстрацію та здачу національного мультипредметного тесту для вступу на спеціальності 242 «Туризм», 014.11 «Середня освіта (Фізична культура)», 073 «Менеджмент», 227 «Терапія та реабілітація», 241 «Готельно-ресторанна справа».

Учні та вчителі, а також викладачі коледжу активно долучалися до запитань та брали активну участь в обговоренні вступної кампанії у ЛДУФК імені Івана Боберського в 2023 році.

Прокрутити вгору