Вибіркові дисципліни

241 Готельно-ресторанна справа

 

Перелік дисциплін вільного вибору студента для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на 2020-2021 н. р. 5 курс

Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2020-2021 н.р.

Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.

Форма для подання електронної заяви спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” РВО “магістр” про вибір навчальних дисциплін на 2021-2022 н.р.

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента” 

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

Презентація 

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Презентація

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Презентація

[згорнути]
Прокрутити вгору