Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

ldufk_new_logo
Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу

Новини кафедри

У ЛДУФК відбулося засідання Ради стейкхолдерів «Актуальні питання реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського (вул. Костюшка, 11) у четвер, 5-го грудня 2024 року, було проведено ...

Засідання Ради стейкхолдерів «Актуальні питання реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського (вул. Костюшка, 11) у четвер, 5-го грудня 2024 року, буде проведено ...

Міжнародна зустріч-презентація в Університеті Грінвіча у Лондоні (Фото)

У рамках академічної мобільності організованою завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – професоркою Марією ...

Зустріч-презентація на тему «Психологічні особливості спілкування персоналу з гостями у закладах готельно-ресторанного бізнесу» у рамках міжнародної академічної мобільності

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського та Університет бізнесу Wyższa Szkoła Biznesu – National Louis University в місті ...

У ЛДУФК відбулася VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика» (Фото)

На кафедрі готельно-ресторанного бізнесу (завідувачка – професорка Марія Паска) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського 30-го травня поточного ...

ЛДУФК – учасник ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) впродовж двох днів, 23-го і 24-го травня поточного року, відбулася ІІ Міжнародна науково-практична ...

Вступ 2024

Вступ 2023

Проходження практики студентами РВО "бакалавр", "магістр" ФТ спеціальність 241" Готельно-ресторанна справа"

Проходження практики Ресторан «Панський Книш»

Проходження практики Кав’ярня «Fluid coffee»

Практика у Ресторані «Фільварок на Левандівці»

Практика у Ресторані «Marinadmeatbar»

Практика у Ресторації галицької кухні «Бачевських»

Майстер-клас “Крафтове пиво”

Онлайн зібрання студентів факультету туризму спеціальності
«Готельно-ресторанна справа»

8 SHCOCO

Виробнича практика у ресторані «Фраєрка»

Виробнича практика у ресторані «”VZHAR”»

Виробнича практика у ресторані «I love kebab»

«OPEN» Швидкий ресторан – практикує, вдосконалює, навчає!

Виробнича практика у кафе «Джовані Тратторія»

Навчально-організаційна практика у готелі «Південний”

Виробнича практика у ресторані «Крамниця Вино&М’ясо”

Виробнича практика у ресторані «36 ПО»

Виробнича практика у ресторані готелю «Жорж»

Виробнича практика у кафе-барі «Жаровня на Замку»

Виробнича практика у ресторані «Старгород»

[згорнути]
Наука

Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції»

Pikniku Służb Mundurowych

ХІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

ІV Міжнародна конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»

II Міжнародна наукова студентська конференція «Тенденції розвитку наукової думки в галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я»

Відбувся захист дисертації Рудюка В.П.

Робота у разовій спеціалізованій вченій раді

Кафедра Туризму – ТУР Львівської політехніки

“Piknik Służb Mundurowych” to wydarzenie o zasięgu lokalnym, regionalnym, jak i międzynarodowym

Міжнародний науковий круглий стіл

Відбувся круглий стіл “Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану”

І Всеукраїнська Науково-практична конференція “Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України”

Підсумки роботи ІІІ  Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам”яті професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г. Чумаченка “Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу”

Міжнародна науково-практична конференція “Стратегічні пріоритети розвитку економіки, менеджменту, сфери обслуговування та права в умовах інтеграційних процесів”

У ЛДУФК відбудеться ІІІ Міжнародна наукова конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»

У ЛДУФК відбудеться IV Міжнародна наукова конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі ФКіС»

Вітаємо Оксану Никигу з успішним захистом дисертації!

IV Міжнародна наукова конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі ФК та сфері обслуговування»

У ЛДУФК відбувся науково-практичний семінар «Альтернативний туризм»

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»

У ЛДУФК відбулася ІІ наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

У ЛДУФК завтра відбудеться наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

Здобувачі третього освітньо-наукового рівня кафедри готельно-ресторанного бізнесу взяли участь у Міжнародній конференції. Програма та план роботи Міжнародної конференції «Молода спортивна наука України”

Викладачі ЛДУФК – учасники конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

“Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”

“Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”

У ЛДУФК завершилася конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

ІІ Міжнародна науково-практична конференція (програма)

V Міжнародна наукова конференція “Спорт, освіта, суспільство” (програма)

У ЛДУФК завершилася V Міжнародна конференція “Спорт, освіта, суспільство”

У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна конференція “Спорт, освіта, суспільство” 

Нагородження грамотами НУХТ

Участь викладачів кафедри та ГРС у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації, гостинність: туризм, наука, освіта, практика” 

Науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність: туризм, наука, освіта, практика”

Науковці ЛДУФК – учасники міжнародної конференції “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції”

Марію Паску нагороджено орденом і почесною грамотою “Науковець року 2020”

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності – 2020

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: збірник матеріалів науково-практичного семінару – 2019

II Міжнародна науково-практична конференція 7-8 жовтня 2021 року, Львів

Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Програма Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Анонси конференцій для спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021р.

Журнали для спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 

Періодичні електронні видання для спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” категорії А та Б 

Перелік фахових видань спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

 

[згорнути]
Академічний розвиток

Марію Паску відзначено Грамотою Верховної Ради України

Викладачі ЛДУФК – учасники Саміту Прогресильні

Навчальний семінар «Прогресивність в освіті»

Sammit Прогресильних для освітян

Нагородження спікерів

Паска Марія Зіновіївна

Сертифікат учасника Осінньої школи, матеріали та відеозаписи школи і конференції

Сертифікат Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти

Нагорода Святого Володимира

Подяка Міністерства освіти і науки України Пасці Марії Зіновіївні (2021р.)

Грамота НУХТ 2021

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup

Сертифікат майстер класу “Золоті правила елегантного свята”

Сертифікат “Інтерактивні методи дистанційного навчання ” 

Сертифікат “Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти

Сертифікат “Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв” Мелітопіль 2020 

Сертифікат “Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв” Мелітопіль 2021 

Certifikate of appreciation 

Сертифікат “ІІ Міжнародна конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Сертифікат “Ефективне управління закладом у сфері HO RE CA (кафе, бари, ресторани)” 

Сертифікат “ТоТ Traning of trainers”

Грамота НУХТ 

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” – Сертифікат

Медаль імені Ярослава Мудрого 

Орден Науковець року 2020 

Диплом Лауреата Регіонального рейтингу ” ТОП-100 успішних жінок Львівщини” (2021)

Сертифікат III Міжнародна наукова конференція “Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”

Подяка міністерства освіти і науки України (2021)

Почесна грамота (2020) 

Внутрішній аудитор системи безпечності харчових продуктів НУХТ 

Диплом Краще видання року 2019

Certificate 7-th International Asian Comgress EDUCATION AND SCIENCE IN CHINAL’S GLOBAL COMPETITIVE LEADERSHIP

Certificate Conference on Business and Technology (ICBT 2020(1)

Certificate the Scientific Internet Conference ORGANIZATION AND MANAGEMENT IN THE SERVICES’ SPHERE

Certificate the WEBINAR THE CLOUD STORAGE SERVICE FOR THE ONLINE STUDYING ON THE EXAMPLE OF THE ZOOM PLATFORM

Certificate B2 Level

CertificateThe methodology of plagiarism prevention

Подяку за підтримку проекту Озеленення України 

Сertificate II International scientific and practical conference TOURISM OF THE XXI CENTURY

Свідоцтво члена наукової організації. Центр Українсько-Європейського співробітництва 

Сертифікат вебінару Web of Science Core Collection для наукової роботи

Сертифікат вебінару Відбір видань до Web of Science Core Collection: критерії якості, процедура оцінювання 

Сертифікат вебінару “Вступ до наукометрії”

Сертифікат до вебінару “Демонстрація, аналіз і оцінка” 

Сертифікат вебінару “Многообразие идентификаторов авторов”

Сертифікат вебінару “Можливості ресурсів  Clarivate”

Сертифікат вебінару “Наукова комунікація в цифрову епоху”

Сертифікат вебінару “Оновлений Journal Citation Reports”

Сертифікат вебінару “Оценка научных публикаций современные инструменты и их корректное применение”

Сертифікат вебінару “Публікаційна стратегія науковця”

Сертифікат вебінару “Публікація в міжнародних виданнях”

Сертифікат вебінару “Що нам готує новий інтерфейс”

Сертифікат міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Сертифікат практичного тренінгу по розвитку Soft Skills Успішний та ефективний викладач 2021

Сертифікат про навчання Внутрішній аудитор з харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

Аналітичний інструмент InCites для установи і науковця

Сертифікат “Академічна доброчесність – запорука успішного розвитку науки і держави”

Пошук і аналіз літератури у Web of Science Core Collection

Лекції на тематику здорового харчування

Авторський курс професора Марії Паски “Здорова тарілка”

 

Графська Орислава Іванівна

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUP разом з Reikartz 

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм:наука, освіта, практика” – Сертифікат

Сертифікат III Міжнародної наукової конференції “Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування” 

Certificate 7-th international asian congress education and science in china`s global competitive leadership

Certificate B2-Level

Certificate conference Eurasian scientific congress

Certificate for active participation in the internetional scientific-practical conference Advancing in research and education

Certificate Practical conference specialized and multidisciplinary scientific researches

Certificate II International science conference on science and practical technologies

Certificate I international science conference on multidisciplinary research

Certificate the webinar online learning as a non-traditional form of the modern education on the example of the moodle platform

Сертифікат вебінару Інноваційні проекти: оформлення, просування, захист прав

Сертифікат ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет конференції Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі

Сертифікат Міжнародної науково-практичної конференції Аналіз тенденцій розвитку економіки, фінансів та прав 

Сертифікат Міжнародної практичної конференції Розвиток освіти, освіти та бізнесу. Результати 2020

 

Гузар Уляна Євгенівна

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup Level UP разом з Reikart

Academic integrity in countries of the european union and Ukraine

Сертифікат ІІ Міжнародна конференція Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності

Сертифікат III  Міжнародної науково-практичної конференції “Економіко-соціальні відносини у галузі фізичної культури”

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” – Сертифікат

Сертифікат Зміцнення викладання та організаційного управління і університетах, наданий викладачами курсу через платформу масових відкритих онлайн ресурсів Prometheus 

Сертифікат ІІІ Міжнародної наукової конференції “Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”

Certifikate of Participation VI International scientific and practical conference Theoretical foundation of modern science and practice

Certificate the webinar online learning as a non-traditional form of the modern education on the example of the moodle platform

Certificate for being an active participant in VII International scientific and practical conference Fundamental and applied reseach in the modern world

Certificate VII international scientific and practical conference Fundamental and applied research in the modern world

Сертифікат B2 Level-1

Сертифікат І Міжнародної науково-практичної конференції Економіка, освіта, технології в контексті глобальних трансформаційних імператив розвитку

Сертифікат Міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності

Сертифікат про курси Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах

 

Іжевська Орися Петрівна

Орися Іжевська здобула Гран-Прі міжнародного чемпіонату з кондитерського мистецтва

Сертифікат Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти 2022 

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUp разом Reikart

Сертифікат ІІ Міжнародної конференції “Сучасні тенденції розвитку гостинності”

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” – Сертифікат 

Certificate course of International culinary arts center

Certifscate B2 level

Certificate the webinar online learning as a non-traditional form of the modern education on the example of the moodle platform

Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Gold Medal-1

Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Grand prix-1

Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Silver Medal-1

Сертифікат дискусії-тренінгу Доцільність впровадження новітнього обладнання у готелях та ресторанах

Сертифікат міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності

Сертифікат практичного тренінгу по розвитку Soft Skills Успішний та ефективний викладач

Сертифікат тренінгу Професійне сучасне обладнання для закладів ресторанного господарства

 

Радзімовська Ольга Володимирівна

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUPразом з Reikart

Сертифікат ІІ міжнародної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності 

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-річчя ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” – Сертифікат

Сертифікат Міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності

Certificate the webinar online learning as a non-traditional form of the modern education on the example of the moodle platform

 

Боратинський Олег Володимирович

Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUP від Reikart

Сертифікат ІІ міжнародна конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”

Сертифікат міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку гостинності 

Certificate the webinar online learning as a non-traditional form of the modern education on the example of the moodle platform

Гілецький Іван Григорович

Сертифікат ІІ Міжнародної конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності” 

 

Назар Маряна Ігорівна

Сертифікат “Освітній серіал” 

Сертифікат “Штучний інтелект”

Сертифікат “Цифрові  технології”

Сертифікат “Захист прав людей з інвалідністю”

 Сертифікат «РЕГУЛЮВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК: ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПІДХОДІВ»

Сертифікат “Інноваційна педагогічна діяльність у закладах фахової передвищої освіти”

FUNDRAISING AND ORGANIZATION OF PROJECT ACTIVITIES IN EDUCATIONAL ESTABLISHMENTS: EUROPEAN EXPERIENCE

[згорнути]
Навчальна робота

Лекція-зустріч на тему «Сервірування в ресторані, комунікація з гостем, аналіз розмов по телефону та робота з гостями в закладі»

Екскурсія у готель Швейцарський і ресторан Валентино

Гостьова лекція “Сервіс: сучасні виклики та перспективи”

Академічна спільнота відвідали 3 готелі мережі Optima Hotels & Resorts у Львові

Львівський ярмарок смаку

Відвідини  готельно-ресторанного комплекс у Львові «Nota Bene»

Кваліфікаційний іспит

Тренінг для учнів 9-11 класів ліцею «Галицький» під назвою «Разом ‒ ми сила»

Екскурсія готельним комплексом Taurus

Екскурсія

Гостьова лекція –  Як започаткувати ресторанний бізнес

Завершення семестру

Представники факультету туризму провели низку профорієнтаційних зустрічей з учнями міста Броди

Міжвузівська гостьова он-лайн лекції «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях»

Відбувся Forum_ua

Угода про співпрацю

Екскурсія учнів ліцею “Галицький” в рамках співпраці із кафедрою спортивного туризму ЛДУФК ім. І.Боберського

Програма «Променад гостинності»

Угода про співпрацю

Унікальність підготовки фахівців Готельно-ресторанної справи

Відбулась чергова он-лайн зустріч викладачів кафедри готельного і ресторанного бізнесу ХНЕУ імені Семена Кузнеця та кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського

Практична робота під керівництвом доцента кафедри Іжевської Орисі з дисципліни “Основи кулінарної майстерності”

Лекція про харчування від Олени Мєдвєдєвої в рамках вивчення дисципліни Основи Нутриціології

Марафон студентських робіт Майстер-клас “Способи складання серветок для сервірування столу”

Готельно-ресторанний комплекс у Львові «Nota Bene»

Відбулася  он-лайн зустріч  «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбувся День відкритих дверей

Моє ідеальне резюме

Студенти спеціальності Готельно- ресторанна справа в межах навчання відвідали заклад Медівня

Зустріч із автором книги «Готелі старого Львова: власники, постояльці, авантюри» відомим письменником, журналістом Денисом Мандзюком

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК та завідувачка кафедри, професор Марія Паска взяли активну участь у літературно-мистецькому святі «Філософія серця»

Екскурсія для учнів 9-А та 10-А класів ліцею «Галицький» від аспірантів кафедри туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського

Туризм та реабілітація для людей з інвалідністю, доступність послуг для людей з обмеженими можливостями в готелях і ресторанах

Сучасні методи викладання на прикладі дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу”

Викладачі ЛДУФК – учасники семінару “Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів” 

Атестація у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня 

«Організація ресторанного господарства»

29-го листопада розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК

Участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньо-наукової програми “Харчові технології” третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 

Результати опитування студентів 4-го курсу спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” по дисципліні “Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу”

Результати опитування студентів 3-го курсу спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” по дисципліні “Організація туристичних подорожей” 

Результати опитування студентів 2-го курсу спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” по дисципліні “Технологія продукції ресторанного господарства”

Результати опитування студентів 5-го курсу РВО “Магістр” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” по дисципліні “Міжнародна готельна індустрія” 

Результати опитування студентів 5-го курсу спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” по дисципліні “Сервісологія”

Академічна мобільність в контексті обговорення ОПП зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа у освітянському середовищі”

Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії “Рух” 

Організація барної справи: навчання на виробництві 

Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон

Практичне заняття в умовах готелю Гелікон 

У ЛДУФК відбувся практичний тренінг з розвитку особистих компетенцій Soft Skills

Графік консультацій зі студентами викладачів кафедри 

Результати опитування щодо якості дистанційного навчання

Моніторинг якості освітньої діяльності у ЛДУФК

[згорнути]

 

Концепція розвитку кафедри

Актуальні вакансії для наших студентів 

 

Адреса: м. Львів, вул. Костюшка, 11, к. 120

Телефон: +380678562906

E-mail: grb@ldufk.edu.ua

Сторінки у соцмережах:

https://www.facebook.com/GRBLDUFK/

https://www.instagram.com/kafedragrb/

 

Прокрутка до верху