Новини кафедри
Зустріч-презентація на тему «Психологічні особливості спілкування персоналу з гостями у закладах готельно-ресторанного бізнесу» у рамках міжнародної академічної мобільності
У ЛДУФК відбулася VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика» (Фото)
ЛДУФК – учасник ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі
Лідія Заремба та Орислава Залуцька – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Міжнародний науково-практичний форум «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи в умовах євроінтеграційних та військових викликів» (Фото)
Вступ 2024
Вступ 2023
Проходження практики Ресторан «Панський Книш»
Проходження практики Кав’ярня «Fluid coffee»
Практика у Ресторані «Фільварок на Левандівці»
Практика у Ресторані «Marinadmeatbar»
Практика у Ресторації галицької кухні «Бачевських»
Онлайн зібрання студентів факультету туризму спеціальності
«Готельно-ресторанна справа»
Виробнича практика у ресторані «Фраєрка»
Виробнича практика у ресторані «”VZHAR”»
Виробнича практика у ресторані «I love kebab»
«OPEN» Швидкий ресторан – практикує, вдосконалює, навчає!
Виробнича практика у кафе «Джовані Тратторія»
Навчально-організаційна практика у готелі «Південний”
Виробнича практика у ресторані «Крамниця Вино&М’ясо”
Виробнича практика у ресторані «36 ПО»
Виробнича практика у ресторані готелю «Жорж»
Виробнича практика у кафе-барі «Жаровня на Замку»
Виробнича практика у ресторані «Старгород»
Міжнародна виробнича практика студентів 2021 Панорама Морська
Міжнародна виробнича практика у Health Resort Medikal SPA Panorama Morsra 2021
Удосконалення фахових компетентностей бармена у Панорамі Морській, Польща
Студентка Ірина Теліга на Міжнародній практиці в Італії
Сертифікат, Міжнародна практика, Італія, Ірина Теліга
Міжнародна практика у Польщі_Panorama Morska
Сертифікат, Міжнародна практика, Panorama Morska, Косінова Ярина
Міжнародна практика у Італії_Confartigianato imprese
Відбувся захист звітів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” успішно застосовують SOFT & HARD SKILLS
Виробнича практика – основа успішної професійної діяльності в сфері обслуговування
Захист виробничої практики – 2 курс
Захист виробничої практики – 4 курс
Захист виробничої практики – Магістри
ІV Міжнародна конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
Відбувся захист дисертації Рудюка В.П.
Робота у разовій спеціалізованій вченій раді
Кафедра Туризму – ТУР Львівської політехніки
“Piknik Służb Mundurowych” to wydarzenie o zasięgu lokalnym, regionalnym, jak i międzynarodowym
Міжнародний науковий круглий стіл
Відбувся круглий стіл “Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану”
У ЛДУФК відбудеться IV Міжнародна наукова конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі ФКіС»
Вітаємо Оксану Никигу з успішним захистом дисертації!
У ЛДУФК відбувся науково-практичний семінар «Альтернативний туризм»
ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
У ЛДУФК відбулася ІІ наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
Викладачі ЛДУФК – учасники конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»
“Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”
“Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”
У ЛДУФК завершилася конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”
ІІ Міжнародна науково-практична конференція (програма)
V Міжнародна наукова конференція “Спорт, освіта, суспільство” (програма)
У ЛДУФК завершилася V Міжнародна конференція “Спорт, освіта, суспільство”
У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна конференція “Спорт, освіта, суспільство”
Марію Паску нагороджено орденом і почесною грамотою “Науковець року 2020”
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності – 2020
II Міжнародна науково-практична конференція 7-8 жовтня 2021 року, Львів
Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”
Анонси конференцій для спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021р.
Журнали для спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Періодичні електронні видання для спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” категорії А та Б
Перелік фахових видань спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Марію Паску відзначено Грамотою Верховної Ради України
Викладачі ЛДУФК – учасники Саміту Прогресильні
Навчальний семінар «Прогресивність в освіті»
Sammit Прогресильних для освітян
Паска Марія Зіновіївна
Сертифікат учасника Осінньої школи, матеріали та відеозаписи школи і конференції
Сертифікат Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти
Подяка Міністерства освіти і науки України Пасці Марії Зіновіївні (2021р.)
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup
Сертифікат майстер класу “Золоті правила елегантного свята”
Сертифікат “Інтерактивні методи дистанційного навчання ”
Сертифікат “Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти
Сертифікат “ІІ Міжнародна конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”
Сертифікат “Ефективне управління закладом у сфері HO RE CA (кафе, бари, ресторани)”
Сертифікат “ТоТ Traning of trainers”
Диплом Лауреата Регіонального рейтингу ” ТОП-100 успішних жінок Львівщини” (2021)
Подяка міністерства освіти і науки України (2021)
Внутрішній аудитор системи безпечності харчових продуктів НУХТ
Диплом Краще видання року 2019
Certificate Conference on Business and Technology (ICBT 2020(1)
Certificate the Scientific Internet Conference ORGANIZATION AND MANAGEMENT IN THE SERVICES’ SPHERE
CertificateThe methodology of plagiarism prevention
Подяку за підтримку проекту Озеленення України
Сertificate II International scientific and practical conference TOURISM OF THE XXI CENTURY
Свідоцтво члена наукової організації. Центр Українсько-Європейського співробітництва
Сертифікат вебінару Web of Science Core Collection для наукової роботи
Сертифікат вебінару “Вступ до наукометрії”
Сертифікат до вебінару “Демонстрація, аналіз і оцінка”
Сертифікат вебінару “Многообразие идентификаторов авторов”
Сертифікат вебінару “Можливості ресурсів Clarivate”
Сертифікат вебінару “Наукова комунікація в цифрову епоху”
Сертифікат вебінару “Оновлений Journal Citation Reports”
Сертифікат вебінару “Оценка научных публикаций современные инструменты и их корректное применение”
Сертифікат вебінару “Публікаційна стратегія науковця”
Сертифікат вебінару “Публікація в міжнародних виданнях”
Сертифікат вебінару “Що нам готує новий інтерфейс”
Сертифікат практичного тренінгу по розвитку Soft Skills Успішний та ефективний викладач 2021
Сертифікат про навчання Внутрішній аудитор з харчової безпеки в закладах ресторанного господарства
Аналітичний інструмент InCites для установи і науковця
Сертифікат “Академічна доброчесність – запорука успішного розвитку науки і держави”
Пошук і аналіз літератури у Web of Science Core Collection
Лекції на тематику здорового харчування
Авторський курс професора Марії Паски “Здорова тарілка”
Графська Орислава Іванівна
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUP разом з Reikartz
Certificate conference Eurasian scientific congress
Certificate Practical conference specialized and multidisciplinary scientific researches
Certificate II International science conference on science and practical technologies
Certificate I international science conference on multidisciplinary research
Сертифікат вебінару Інноваційні проекти: оформлення, просування, захист прав
Сертифікат Міжнародної практичної конференції Розвиток освіти, освіти та бізнесу. Результати 2020
Гузар Уляна Євгенівна
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup Level UP разом з Reikart
Academic integrity in countries of the european union and Ukraine
Сертифікат ІІ Міжнародна конференція Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Сертифікат про курси Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах
Іжевська Орися Петрівна
Орися Іжевська здобула Гран-Прі міжнародного чемпіонату з кондитерського мистецтва
Сертифікат Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої освіти 2022
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUp разом Reikart
Сертифікат ІІ Міжнародної конференції “Сучасні тенденції розвитку гостинності”
Certificate course of International culinary arts center
Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Gold Medal-1
Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Grand prix-1
Диплом міжнародного конкурсу декорації і цукрового мистецтва Expo sweet 2020 Silver Medal-1
Сертифікат дискусії-тренінгу Доцільність впровадження новітнього обладнання у готелях та ресторанах
Сертифікат практичного тренінгу по розвитку Soft Skills Успішний та ефективний викладач
Сертифікат тренінгу Професійне сучасне обладнання для закладів ресторанного господарства
Радзімовська Ольга Володимирівна
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUPразом з Reikart
Сертифікат ІІ міжнародної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Боратинський Олег Володимирович
Підвищення кваліфікації від ReikartzHotelGroup LevelUP від Reikart
Сертифікат ІІ міжнародна конференція “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”
Сертифікат міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку гостинності
Гілецький Іван Григорович
Сертифікат ІІ Міжнародної конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”
Назар Маряна Ігорівна
Сертифікат “Цифрові технології”
Сертифікат “Захист прав людей з інвалідністю”
Сертифікат «РЕГУЛЮВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК: ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПІДХОДІВ»
Сертифікат “Інноваційна педагогічна діяльність у закладах фахової передвищої освіти”
Екскурсія у готель Швейцарський і ресторан Валентино
Гостьова лекція “Сервіс: сучасні виклики та перспективи”
Академічна спільнота відвідали 3 готелі мережі Optima Hotels & Resorts у Львові
Відвідини готельно-ресторанного комплекс у Львові «Nota Bene»
Тренінг для учнів 9-11 класів ліцею «Галицький» під назвою «Разом ‒ ми сила»
Екскурсія готельним комплексом Taurus
Гостьова лекція – Як започаткувати ресторанний бізнес
Представники факультету туризму провели низку профорієнтаційних зустрічей з учнями міста Броди
Програма «Променад гостинності»
Унікальність підготовки фахівців Готельно-ресторанної справи
Лекція про харчування від Олени Мєдвєдєвої в рамках вивчення дисципліни Основи Нутриціології
Марафон студентських робіт Майстер-клас “Способи складання серветок для сервірування столу”
Готельно-ресторанний комплекс у Львові «Nota Bene»
Відбулася он-лайн зустріч «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
Студенти спеціальності Готельно- ресторанна справа в межах навчання відвідали заклад Медівня
Викладачі ЛДУФК – учасники семінару “Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів”
Атестація у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня
«Організація ресторанного господарства»
29-го листопада розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК
Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії “Рух”
Організація барної справи: навчання на виробництві
Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон
Практичне заняття в умовах готелю Гелікон
У ЛДУФК відбувся практичний тренінг з розвитку особистих компетенцій Soft Skills
Графік консультацій зі студентами викладачів кафедри
Результати опитування щодо якості дистанційного навчання
Моніторинг якості освітньої діяльності у ЛДУФК
Звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми
Заява про акредитацію освітньої програми
Відомості про самооцінювання освітньої програми
Рішення за наслідками розгляду акредитаційної справи
Програма роботи експертної групи
Обов”язкові компоненти освітньої програми
Наказ № 804-Е від 12.05.2020 р. “Про призначення експертної групи”
Експертний висновок галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми
Актуальні вакансії для наших студентів
Адреса: м. Львів, вул. Костюшка, 11, к. 120
Телефон: +380678562906
E-mail: grb@ldufk.edu.ua
Сторінки у соцмережах:
https://www.facebook.com/GRBLDUFK/
https://www.instagram.com/kafedragrb/