Збірник “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”
ІІІ Всеукраїнська наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
Соломія-Марія Левків та Ольга Четирбук – призери конкурсу «Наука та інновації – ключ у майбутнє молоді»
Відбувся круглий стіл “Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану”
Конкурс студентських наукових робіт на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського
У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулися заходи, присвячені 20-річчю підготовки фахівців з туризму
Сертифікати: II Міжнародна науково-практична конференція в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності 2021”
Науково-дослідна робота студентів кафедри готельно-ресторанного бізнесу під керівництвом науково-педагогічних викладачів кафедри представлена на Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” 26 травня 2021
Сертифікати: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”
Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених “Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика”
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації, гостинність. туризм, наука, освіта, практика”
Положення про студентське наукове товариство Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського
87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті»
Конференції за участю студентів 2019 р.
Катерина Ушакова – другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Рекомендація для участі у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Наукові праці у виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2019 р.
Наукові статті у фахових виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2020 р.
Тези у виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2020 р.
Науково-професійна студія Технологічна цукрова флористика
Майстер – клас з карвінгу для учнів 11 класу
VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи»,Киів 18.03.21 Анастасія Куцмида М’ясні продукти для оздоровчого харчування
План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Паска М.З.
План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Графська О.І.
План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Гузар У.Є.
План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Іжевська О.П.
Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Паска М.З.
Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Гузар У.Є.
Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Іжевська О.П.
Сертифікати Студентів – професор Марія Паска
Грамота НУХТ
Сертифікат III Міжнародна наукова конференція “Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”
Сертифікати студентів – доцент Уляна Гузар
Сертифікати студентів – доцент Орислава Графська
Сертифікати студентів – доцент Орися Іжевська
Сертифікати студентів – викладач Ольга Радзімовська
Сертифікати студентів – викладач Олег Боратинський