Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

ldufk_new_logo
Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Науково-дослідна робота студентів

Збірник “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”

ІІІ Всеукраїнська наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

Соломія-Марія Левків та Ольга Четирбук – призери конкурсу «Наука та інновації – ключ у майбутнє молоді»

Відбувся круглий стіл “Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану”

Конкурс студентських наукових робіт на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського 

У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулися заходи, присвячені 20-річчю підготовки фахівців з туризму

Сертифікати: II Міжнародна науково-практична конференція в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності 2021”

Науково-дослідна робота студентів кафедри готельно-ресторанного бізнесу під керівництвом науково-педагогічних викладачів кафедри представлена на Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” 26 травня 2021

Сертифікати: Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика”

Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених “Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика”

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації, гостинність. туризм, наука, освіта, практика”

Положення про студентське наукове товариство Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського

87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті»

Конференції за участю студентів 2019 р.

Катерина Ушакова – другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Рекомендація для участі у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”

Наукові праці у виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2019 р.

Наукові статті у фахових виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2020 р.

Тези у виданнях України за участі студентів у співавторстві з науковим керівником за 2020 р.

Науково-професійна студія Технологічна цукрова флористика

Майстер – клас з карвінгу для учнів 11 класу

VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи»,Киів 18.03.21 Анастасія Куцмида М’ясні продукти для оздоровчого харчування

План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Паска М.З.

План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Графська О.І.

План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Гузар У.Є.

План роботи. Студентський гурток 2020-2021 керівник Іжевська О.П.

Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Паска М.З.

Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Гузар У.Є.

Підсумок роботи студентського наукового гуртка 2020-2021 керівник Іжевська О.П.

Сертифікати Студентів – професор Марія Паска

Грамота НУХТ

Сертифікат III Міжнародна наукова конференція “Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування”

Сертифікати студентів – доцент Уляна Гузар

Сертифікати студентів – доцент Орислава Графська

Сертифікати студентів – доцент Орися Іжевська

Сертифікати студентів – викладач Ольга Радзімовська

Сертифікати студентів – викладач Олег Боратинський

Прокрутка до верху