Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

ldufk_new_logo
Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Силабуси

Обов’язкові освітні компоненти

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Ділова іноземна мова”

Силабус навчальної дисципліни „Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі”

Силабус навчальної дисципліни “Державне управління в сфері обслуговування і спорту ГРС”

Силабус навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”

Силабус навчальної дисципліни “Інтелектуальна власність”

Силабус навчальної дисцтпліни “Стратегічний менеджмент і маркетинг”

 

2 семестр

Силабус навчального курсу «Сервісологія»

Силабус навчальної дисципліни “Психологія управління та конфліктологія ГРС (магістр)”

Силабус навчальної дисципліни “Туризмологія”

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародне право”

Силабус навчальної дисципліни Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту

 

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни «Інновації в готельному господарстві»

Силабус навчальної дисципліни “Іновації індустрії гостинності регіону”

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди”

 

Освітні компоненти вільного вибору

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

 

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

 

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Прокрутка до верху