Обов’язкові освітні компоненти
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Ділова іноземна мова”
Силабус навчальної дисципліни „Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі”
Силабус навчальної дисципліни “Державне управління в сфері обслуговування і спорту ГРС”
Силабус навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”
Силабус навчальної дисципліни “Інтелектуальна власність”
Силабус навчальної дисцтпліни “Стратегічний менеджмент і маркетинг”
2 семестр
Силабус навчального курсу «Сервісологія»
Силабус навчальної дисципліни “Психологія управління та конфліктологія ГРС (магістр)”
Силабус навчальної дисципліни “Туризмологія”
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародне право”
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни «Інновації в готельному господарстві»
Силабус навчальної дисципліни “Іновації індустрії гостинності регіону”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди”
Освітні компоненти вільного вибору
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”
Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”
2 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”
Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”
Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”
Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”
Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”
Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”
Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”