Вибіркові дисципліни

Анкети для вибору передбаченого освітньою програмою обсягу вибіркових дисциплін

2 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

2 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

3 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

3 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

4 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

4 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 1 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 1 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 2 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Перелік дисциплін вільного вибору студента для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на 2024-2025 н. р. 5 курс

Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2024-2025 н.р.

Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2024-2025 н.р.

Форма для поданняелектронної заяви спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” РВО “магістр” про вибір навчальних дисциплін на 2024-2025 н.р.

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

Презентація

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Презентація

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Презентація

[згорнути]

Прокрутити вгору