Вступ 2024
Вступ 2023
Вступ 2022
Вступ 2021
Cписок онлайн-платформ, мобільних застосунків, вебінарів, курсів і практикумів
Теорія і практика поряд (екскурсія)
Відбувся захист звітів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Студенти ЛДУФК набули практичних навичок із освітньої компоненти «Основи індустрії гостинності»
У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулися заходи, присвячені 20-річчю підготовки фахівців з туризму
Підсумок роботи кафедри готельно-ресторанного бізнесу 2023
Друга міжнародна осіння школа Жана Моне
Крафтові технології та інновації сфери гостинності – це актуально і у тренді (Фото)
Презентація-тренінг «Українська весна у Парижі», від шефа-дипломата Віталія Гуралевича
Благодійні справи від студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” на Великдень
У ЛДУФК відбувся науково-практичний семінар «Альтернативний туризм»
«Організація ресторанного господарства»
Зустріч-презентація першокурсників у ALMAMATER 2022
Студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” впевнено крокують до омріяного фаху
ІІІ Міжнародна науково – практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
У ЛДУФК відбулася ІІ наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
У ЛДУФК відбудеться наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
Виробнича практика – основа успішної професфйної діяльності фаівців готельно-рестоаннї справи детальніше
Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої школи детальніше
Семінар «Школа педмайстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача ЗВО» детальніше
Майстер – клас з карвінгу для учнів 11 класу детальніше
Марію Паску нагороджено медаллю імені Святого Володимира
Компанія Reikartz Hotel Group відкриває перспективні можливості для студентів детальніше
ЛДУФК привітав вихованців дитячих будинків Львівщини з Днем Святого Миколая детальніше
Атестація у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня детальніше
Викладачі ЛДУФК – учасники конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» детальніше
Засідання ради стейкхолдерів факультету туризму: нові напрями співпраці детальніше
Круглий стіл зі стейкхолдерами факультету туризму (онлайн) детальніше
Марію Ярошик і Ориславу Графську відзначено Подяками МОН України детальніше
29-го листопада розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК детальніше
Різдвяна гостинність детальніше
Дві золоті медалі Орисі Іжевської у номінації «Квіти з цукру» детальніше
Викладачі ЛДУФК – учасники семінару “Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів” детальніше
У ЛДУФК завершилась наукова конференція “Сучвсні тенденції розвитку індустрії гостинності” детальніше
Розпочала роботу ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» (день перший – детальніше)
II міжнародна науково-практична конференція (програма) детальніше
Тренінг для викладачів ТоТ: Training of trainers детальніше
ЛДУФК – учасник профорієнтаційного фестивалю «Місто професій» (Фото)
Сучасні методи викладання на прикладі дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно–ресторанного бізнесу” детальніше
Перший акорд навчального року : лекція зустріч з першокурсникваидетальніше
Стейкхолдери кафедри готельно-ресторанного бізнесу: лекція зустріч з першокусниками детальніше
Інтерв”ю для журналу Атена,. Сучасна молодь – соціомобільна, ерудована, енергійна та креативна детальніше
Конкурс «Галицька господиня»” Всеукраїнської організації інвалідів «Українського товариства сліпих» детальніше
Участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньо-наукової програми “Харчові технології” третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти детальніше
І кожен фініш – це по суті старт. Випуск студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” 2021 детальніше
У ЛДУФК завершилася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше
У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше
ЛДУФК отримав сертифікат про акредитацію ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Нагороджено грамотами НУХТ детальніше
Участь викладачів кафедри та ГРС у Всеукраїнській науково-практичній конференціїмолодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК детальніше
Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених “Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика” детальніше
Круглий стіл “Силіконова долина менеджменту” детальніше
ЛДУФК відкритий для добрих та благодійних справ” детальніше
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації,гостинність. туризм, наука, освіта, практика” детальніше
Марія Паска – у «ТОП-100 успішних жінок Львівщини» детальніше
Науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” детальніше
Благодійний проект “Великодні обійми” детальніше
Викладачів ЛДУФК відзначено подякою МОН детальніше
Благодійний проект “Великодні обійми” детальніше
Зустріч з керівництвом національного агентства із забезпечення якості вищої освіти детальніше
87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» детальніше
Відео підготовки магістрів в умовах спортивної академії “Рух”
Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії “Рух” детальніше
ВІдео Практичного заняття у спортивному клубі “Колізей”
Практичне заняття із дисципліни “Сучасні форми готельно ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту” на договірних умовах у спортивному клубі “Колізей” детальніше
Організація барної справи: навчання на виробництві детальніше
Катерина Ушакова – другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт детальніше
Участь у відкритій онлайн-зустрічі із експертною групою з акредитації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти НУХТ детальніше
Відео практичного заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі
Практичне заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі для магістрів 241 “готельно-ресторанна справа детальніше
Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон
Практичне заняття в умовах готелю Гелікон детальніше
Відео зустрічі-презентації голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович
Зустріч-презентація голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович з магістрами спеціальності 241 готельно-ресторанна справа детальніше
Академічна мобільність в контексті обговорення ОПП зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа у освітянському середовищі” детальніше
Лекція-зустріч із стейкхолдером у контексті навчальної дисципліни “Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю” детальніше
Підсумки засідання комітету ресторанного бізнесу при жіночій діловій палаті України детальніше
Сучасне бачення стейкхолдерами майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи детальніше
Академічна мобільність у межах співпраці між Херсонським технічним університетом та ЛДУФК імені Івана Боберського детальніше
Формування soft skils навичок в рамках презентації нових продуктів німецької компанії RATIONAL детальніше
«Індивідуальна освітня траєкторія студента» міжвузівський семінар в рамках співпраці ТДАТУ ім. Дмитра Моторного та ЛДУФК ім. Івана Боберського детальніше
Туристичний форум «Нова реальність» детальніше
Майстер – клас “Інновації ресторанного бізнесу детальніше
Онлайн навчання, як нетрадиційна форма сучасної освіти на прикладі платформи MOODL детальніше
Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок детальніше
Міжнародне стажування “Soft Skils” детальніше
Науковці ЛДУФК – учасники міжнародної конференції “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції” детальніше
Зустріч-презентація стейкхолдерів та роботодавців детальніше
ЛДУФК – учасник Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності детальніше
День бармена і ресторатора детальніше
Виїзна навчально-виробнича конференція у с. Гута (фото) детальніше
Вийшов друком навчально-методичний посібник “Організація готельного господарства” детальніше
Марія Паска лауреат Нагороди Ярослава Мудрого детальніше
Орися Іжевська здобула найвищу нагороду на чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва детальніше
Всі туристичні маршрути ведуть у ЛДУФК детальніше
Манлрівка на Чотові скелі детальніше
Наші студенти вперше взяли участь у II турі Всеукраїгської олімпіади зі спеціальності “Готельно-ресторанна справа” детальніше
Міжнародна науково-практична конференція 26-27 листопада 2020 р. “Сучасні тенденції розвитку індустрвї гостинності” детальніше